NL EN SP


Unieke Verkoop Overzichttentoonstelling


Zaterdag 10 februari en zaterdag 10 maart


Met de expositie “Terug in Delfshaven “ zijn wij 14 oktober j. l. gestart, na de exclusieve overzichtstentoonstelling in Deventer, op uitnodiging van KunstaanZ. Het is een bijzonder groot succes geweest. Vanwege de belangstelling en het enorme enthousiasme waren wij zelfs genoodzaakt om de expositie met 2 maanden te verlengen. Zonder overdrijven, de lofuitingen waren niet van de lucht; dit bleek uit de vele reacties die we hebben mogen ontvangen. En dit alles werd nog eens gecompleteerd door een mooi boek dat is uitgebracht met de biografie van Pablo en de teksten die bij de thema’s en foto’s passen.

Een recensie van de NBD Biblion op het boek:
Informatief en zeer goed leesbaar; geeft het een bijzonder beeld van de moderne ceramiek van een zeer begaafd Spanjaard in zijn nieuwe vaderland. Zeer fraai en in kleur geïllustreerd en voorbeeldig vormgegeven. Een mooi boek om in te lezen en in te bladeren

Momenteel een reprise van Deventer in bescheiden vorm waarin een groot aantal kunstwerken van Pablo voor de 1ste keer zijn samengebracht voor de verkoop, waar onder: Guardia Civiles, Nonnen, Kardinalen, Brons, Email, etc, etc. Mocht u geïnteresseerd zijn, laat u verrassen en kom vrijblijvend kijken.

www.flickr.com/photos/museumpabloruedalara
Meer info zie contact